Perhatian! Khas untuk anda yang nak
Cegah Rambut Gugur Rambut Lebat Rambut Kuat

DAH TAHU RAMBUT GUGUR, TAKKAN NAK BIAR SAMPAI BOTAK?

95% pengguna kita berjaya atasi rambut gugur sebelum rambut makin jarang ataupun jadi lagi teruk iaitu kebotakan.

PU Amin 32, Pencetus Ummah 2015

LEPAS AMALKAN TONIK BLACK MENGKUDU : 

– Rambut semakin rapi dan cantik
– Makin yakin untuk beri ceramah
– Menguatkan akar rambut

Baginda Rasulullah juga pernah bersabda :

عَنْ أَبِي هُرَيْرَةَ رضي الله عنه أَنَّ رَسُولَ اللهِ صلى الله عليه وآله وسلم قَالَ: مَنْ كَانَ لَهُ شَعرٌ فَلْيُكْرِمْهُ

Dari Abu Hurairah, bahwa Rasulullah bersabda, “Barangsiapa mempunyai rambut hendaklah dia memuliakannya (merawat).” (HR Abu Dawud).

Razak 43, Segamat

SEBELUM : 

– Rambut jarang 
– Dah cuba banyak produk, tapi takde perubahan
– Ikhtiar terakhir dengan Tonik rambut Black Mengkudu

SELEPAS :

– Anak rambut tumbuh sepantas 3 minggu
– Rambut makin lebat 
– Isteri terkejut sebab akhirnya rambut dah tak jarang

Ana 30, Setapak

SEBELUM :

– Rambut kerap gugur
– Setiap kali sapu rumah, ada je nampak rambut gugur
– Dekat bahagian atas rambut, dah mula nampak rambut menipis

SELEPAS :

-Akar rambut makin kuat
– Rambut semakin lebat
– Tak perlu dah keluarkan duit beribu-ribu nak tanam rambut

LIHAT APA KATA PENGGUNA KAMI…

KENAPA BLACK MENGKUDU MENJADI PILIHAN RAMAI?

JANGAN SEBAB RAMBUT GUGUR..

PERUBAHAN YANG KORANG AKAN DAPAT LEPAS AMALKAN TONIK BLACK MENGKUDU

KHASIAT TONIK RAMBUT BLACK MENGKUDU

CARA AMALKAN TONIK RAMBUT BLACK MENGKUDU

JANGAN RISAU, SAYA JAMIN BLACK MENGKUDU SELAMAT DIAMALKAN

TONIK RAMBUT BLACK MENGKUDU SANGAT BERKESAN…


Sehinggakan jika ia tidak memberi sebarang perubahan kepada anda selepas penggunaan 2 botol.

Anda berhak dapat 50% jaminan wang dikembalikan. Anda dapat jaminan wang sekuat ni kerana kita ada bukti dan testimoni sebenar dari pengguna kita yang ada masalah rambut yang sama dan berjaya membuktikan Tonik Rambut Black Mengkudu sangat berkesan.

BLACK MENGKUDU MENDAPAT PERMINTAAN TINGGI SETIAP HARI

HARGA OFFER WEBSITE! TAKKAN TENGOK JE KAN?

Belum cuba belum tahu? Special Offer ni hanya di Website ni saja. Offer ni boleh tamat pada bila-bila masa. Kalau Offer ni dah tamat, anda perlu bayar RM160 untuk seunit. Sayang lah kalau terlepas harga Offer ni, jadi lah pengguna yang bijak. Dapatkan sekarang sebelum terlambat.

Tak konfiden nak order kat sini?

Boleh klik link dibawah untuk buat order dengan admin di Whatsapp

Soalan Lazim Yang Customer Kami Selalu Tanya

HGRT ialah spray rambut iaitu ramuan daripada bahan-bahan 100% asli dan organik seperti olive leaf extract, lawsonia inermis fruit, alor berbadis leaf extract dan bahan- bahan organik yang lain. Bahan-bahan ini dapat membantu rambut dan kulit kepala lebih sihat dan mengelakkan berlakunya gugur, kelemumur, tompok pada kepala dan rambut nipis.

  • Halal. Tiada bahan – bahan atau unsur unsur babi, anjing dan najis.

Bahan asas Hair Growth Restoration Tonic menggunakan bahan-bahan 100% organic yang selamat digunakan keatas rambut tanpa kesan sampingan yang merbahaya mengikut standard.

Ya Setiap Hari. Hair Growth Restoration Tonic perlu digunakan setiap hari secara konsisten iaitu 2 kali sehari pagi dan malam selepas mandi.

Lelaki dan perempuan boleh guna dari lingkungan usia umur 12 tahun dan ke atas.

Isipadu Hair Growth Restoration Tonic bersaiz 60ml.

Bau wangi. Untuk 1 Unit penggunaan secara konsisten setiap hari 2 kali sehari pagi dan malam dianggarkan 1 bulan penggunaan. Untuk Rawatan sebaiknya beli 2 unit ketas untuk lihat proses penumbuhan rambut dan perjagaan rambut.

Penghantaran menggunakan Ninja Van secara COD atau POS ke Seluruh  Malaysia sahaja. 

2 Tahun jika botol tidak dibuka.

*PENAFIAN: Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu. Produk ini akan memberi kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara betul berdasarkan banyak testimoni yang diperolehi. Kita berikhtiar, tuhan yang menyembuhkan.